Hos Walsteds Makeup & Styling går vi op i din mening!

Vi ser alle forskellige ud, og ønsker hver i sær, at fremhæve det unikke i os selv. Hos os, får du en stylist som vejleder og guide dig igennem dine ønsker, og sammen får vi skabt dit unikke look. Vi hjælper til alle slags arrangementer, små som store, om du skal til fest, galla, polterabend, konfirmation eller din helt store dag.

Vi kommer hjem til dig på din konfirmation / bryllupsdag, så du ikke skal tænke på noget. Du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde din styling fra vores stylister.

 

Mit navn er Rikke Josephine Walsted.
Jeg er uddannet i 2018 på Makeup Artist og Stylist skolen i Odense. Jeg afsluttede min eksamen i avantgarde makeup på et gennemsnit 9,2 ud af 10. I den afsluttende store eksamen, også kaldet ‘bundopgave’ fik jeg et gennemsnit på 9,3 ud af 10, og jeg har været så heldig, at få et legat fra skolen med mig til Danmarks mesterskaberne 2019.

I september 2018 startede jeg på videre uddannelse, som omhandler teatermakeup; skæg, skudsår, sår, forfrysninger, blå mærker og proteser i et autentisk udseende. Nu tilbyder jeg alt indenfor, hvad en allround makeup artist kan.

Under uddannelsen fik jeg et samarbejde med brudestyling.dk, som jeg stadig har idag. Jeg har været med på enkelte kortfilm, og siddet i sminken på spillefilmen ‘Far til fire’. Jeg har også arbejdet for B&O.

 

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.